Usine Il Roi

Usine Il Roi

40% rabatt på matnotan
Fleminggatan 7, Kungsholmen

OM RESTAURANGEN

Kungsbron är artären som leder till Stockholms hjärta. Där, mitt i pulsen har vi slagit upp dörrarna för uppföljaren till populära USINE 36-38 på Södermalm vilket reflekteras både i maten och utformningen av lokalen.

Usine Ile Roi blir restaurangens lillasyster med runt 70 sittplatser samt uteservering och är en familjär pärla med stort fokus på kvalité och service.
Ile Roi serverar frukost och lunch alla vardagar samt middag tisdag till och med lördag.

Kvällsmenyn bjuder på en egen tolkning av klassiska rätter från Europas bästa kök och knyter allt samman med en fransk touch. Menyn anpassas efter trender och säsong och tillagas från grunden med fräscha råvaror av hög kvalité. På Usine Ile Roi hittar man alltid färska skaldjur på menyn.

Under kvällarna är baren öppen för alla som vill dricka ett glas vin eller en förstklassig cocktail gjord av vår innovativa bartender.
Man hittar även färsköl från Pilsner Urquell Tankovna i tapparna bakom baren som lagras i lokalen.

Ölen levereras nybryggd från Plzen, Tjeckien inom 24 timmar till Usine Ile Roi på Kungsholmen och du kan alltid se vilket datum ölen fylldes på i baren.
Välj mellan tre upphällningar med olika syresättningar och olika mängd skumkrona för en sötare eller fylligare upplevelse.

Boka redan ikväll!

HITTA TILL OSS

Fleminggatan 7
Kungsholmen, stockholm
08-120 51 336
http://www.usine.se/index.php?Plats=2